Mijn lichaam praat met mij

Herken de taal van je lichaam

​Voor een bewust leven vanuit flow. Je hoofd, hart en ziel weer in Balans. Dat wil jij toch ook!

  • Heb jij ook zo de behoefte om uitgerust en vol energie aan de dag te beginnen?
  • ​Herken jij de spanning in je lichaam en wil je deze loslaten?
  • Wil jij de signalen van je lichaam leren herkennen zodat blokkades worden geheeld?
  • Sta jij altijd voor anderen klaar waardoor jij jezelf vergeet?
  • ​Blijven je gedachten door je hoofd stormen alsof je er geen controle over hebt​?

​Stop trying to calm the storm.

​Calm yourself, and the storm will pass.

Wat anderen zeggen:

​'Ik luister nu beter naar de signalen van mijn lichaam. Wat een eye opener'

'Door inzicht te krijgen in mijn overtuigingen kan ik mijn blokkades gaan doorbreken'


Wanneer je de taal van je lichaam leert herkennen en te begrijpen ontstaat er inzicht tussen je gedachten, emoties en gevoelens. Luister maar eens naar jezelf wanneer je zegt: 'ik zakte door mijn hoeven' of 'ik heb hier mijn buik vol van' en 'ik stort mijn hart bij jou uit'. Maar ook 'ik krijg kriebels in mijn buik wanneer ik de lente weer voel aankomen' 'of wanneer je in contact bent met een heel leuk persoon'. Herkenbaar? Allemaal metaforen waarmee jij jezelf uitdrukt wat er in je lichaam gebeurt. Maar we reageren vaak uit emotie en dus op de automatisch piloot!

​Wil jij ook mijn gratis mini training?

Klik op het hartje om je in te schrijven

  • ​In mijn gratis mini training leer je de eerste stappen ​om je bewust te worden van je gedachten
  • ​Welke betekenis je geeft aan je gevoelens
  • ​Ga je ervaren wat er in je lichaam gebeurt
  • ​Krijg je een handig weekschema waarin je stapsgewijs kunt aangeven hoe je lichaam aanvoelt
  • ​Een super fijne en ontspannende meditatie die je op elk moment van de dag kunt gebruiken

​Neem die eerste stappen en begin aan je innerlijke reis.

​Je hoofd, hart en ziel weer in balans. Dat wil jij toch ook?

Klik op het hartje om je in te schrijven

Ik ben Marieke Noordanus en begeleid jou vanuit liefde, vertrouwen en bewustzijn, de balans tussen jouw hoofd, hart en ziel te herstellen.
Hierdoor ontstaat er rust en ruimte in jezelf om dat leven te creëren zoals jij dat wilt.

Jarenlang heb ik de signalen van mijn lichaam genegeerd en dat resulteerde uiteindelijk in een burn-out. Op het moment dat ik wel ging luisteren naar deze signalen kreeg ik meer rust in mijn hoofd en lichaam. Mijn lichaam herstelde zich en dat had ook een mega grote positieve invloed op mijn leven. Ik kies nu bewust voor de liefde voor mijzelf. Ik onderneem activiteiten die ik leuk vind om te doen. Plan bewust mijn rust momenten in op een dag en ga lekker vaak naar buiten de natuur in.

Ik ben enorm dankbaar dat ik je mag begeleiden bij jouw innerlijke ontdekkingsreis.

Wees welkom mooi mens, je bent het meer dan waard!

Liefs Marieke

Klik op het hartje om je in te schrijven