Volg mij ook op: De Ontdekking op Facebook De Ontdekking op Twitter De Ontdekking op Linkedin

Op de hoogte blijven?

Team Coaching, maar dan anders!

In de tijd waarin wij nu leven ontstaat er een steeds grotere verschuiving van rationeel denken en handelen naar meer bewustzijn, persoonlijke groei en ontwikkeling. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. In de zorgsector is dit goed te merken. Er komen meer taken en verantwoordelijkheden bij de medewerkers en het team te liggen. Teams worden vaker zelf organiserend.

Door gebruik te maken van psychodynamische interventies komen processen die zich onder de ‘ijsberg’ bevinden aan de oppervlakte. Hierdoor ontstaat bewustwording, persoonlijke groei en verbinding tussen de teamleden en de organisatie. Dit vergroot de veiligheid van het individu en het team waardoor de cliënt zich ook veilig en vertrouwd kan gaan voelen wanneer zij het moeilijk heeft. De psychodynamische interventies kunnen als preventie voor het ziekteverzuim in groepsverband ingezet worden.

De ontdekking biedt u:

Mijn missie:

Door vanuit liefde en vertrouwen medewerkers te motiveren en te inspireren ontstaat er een balans tussen hoofd en hart. Hierdoor ontstaat er bewustzijn bij medewerkers waardoor zij in hun kracht komen te staan. Cliënten ontvangen dan de zorg die zij nodig hebben naar een zelfstandiger en prettiger leven.

Mijn visie:

Medewerkers in de gezondheidszorg bewust te maken van hun eigen gedrag en gedachten, hun mogelijkheden en capaciteiten. Hierdoor ontstaat er minder verzuim, meer energie bij de medewerkers, meer kans op het behouden en aantrekken van personeel en betere communicatie tussen de teamleden en de organisatie.

Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je een afspraak maken, dan kun je dat hier doen.

Let your light shine so brightly that others can see their way out of the dark

Katrina Mayer