Ik was al een tijdje opzoek naar iemand die mij kon coachen om een aantal dingen waar ik geen grip op kreeg duidelijk te krijgen. Bij het ontdekken van Marieke’s website zag ik direct al dat de onderwerpen die ze behandeld aansloten op de dingen (hoogsensitiviteit en burn out) waar ik tegenaan liep. Haar website is duidelijk en heeft een goede uitstraling. Vervolgens een gesprek en een afspraak gemaakt. Bij de eerste sessie voelde ik me direct op mijn gemak. De ontspannen en rustige aanpak van Marieke gaf mij ook rust en ontspanning. Gaandeweg kwamen er bij mij meerdere dingen waar ik nog mee rond liep. Ook deze dingen hebben we besproken en aangepakt. Na een aantal sessies gehad te hebben, merkte ik al verschil in mijn doen en laten. Je leert daar echt naar je gevoel te luisteren, wat ik overigens wel lastig vond omdat ik dat niet kende.

Ik heb ook meerdere keren bij de GGZ gelopen en daar een aantal therapieën gevolgd. Wat ik voel is dat de sessies bij Marieke meer effect hebben dan alle therapieën die ik bij de GGZ heb gevolgd. Puur omdat je naar je gevoel en  je pijnplekken gaat. Het contact maken is zo helend.

Dankje je wel Marieke dat je mij hier zo mee op weg hebt geholpen.

De heer E.P.

Begeleiding bij hoogsensitiviteit

Ik heb je een keer een bericht gestuurd waarmee ik eindigde met ” A true believer “. Ik weet niet of je het je bewust bent maar er zijn inmiddels vele mensen die in jou geloven om wie jij bent en uitstraalt. Je zelfbewustzijn en vooral waar je voor staat schept bewondering en niet alleen bij mij. In de afgelopen jaren ben jij voor mij mijn geestelijke beschermengel. De gesprekken die wij hebben gevoerd waarbij jij scherpzinnig kan zijn en mij nieuwe inzichten geeft koester ik. 2020 gaat voor jou het jaar worden dat je nog meer mag gaan shinen and things will happen where you true belief in.

De heer A.S.

Inspiratie sessie

Wat mooi hè?!!! Het heeft mij ook nog bezig gehouden en inzichten gegeven over hoe ik ruimte en tijd ervaar!!! Door mijn focus als kind na de scheiding van mijn ouders zo op de behoeften van mijn omgeving te richten….omdat ik zo verlangde naar dat ‘dat hemelse paradijs op aarde’ waar alleen maar harmonie heerst en daar zo hard voor aan het werk ging binnen ons gezin, voelde ik te weinig ruimte voor mijzelf en een te zware last. Juist door mij nu te richten op de harmonie in mijzelf en de ruimte te nemen om mijn zielsmissie uit te stralen… te focussen op mijn hoogste goed en hier duidelijk mijn onderscheid in te maken en dus vanuit daadkracht keuzes te maken kan ik zoveel ruimte en vrijheid creëer en ervaren en kan ik in de 5D gedachte zoveel van mijn verlangen kwijt……❤ WAUW!!!

Nicoline

Innerlijk kind sessie

Marieke heeft mij geholpen veel over mezelf te leren. Niet door te onderwijzen maar door te inspireren en te ondersteunen. Zij kan goed actief luisteren, samenvatten, vragen stellen en doorvragen. Marieke heeft begrip én toont begrip. Ze luistert werkelijk, vraagt door en helpt mij mijn eigen probleem op te lossen zonder zelf oplossingen en adviezen te geven, behalve als ik er zelf helemaal niet uit kom. Naast de inhoudelijke kant heeft zij ook aandacht voor de emotie die daarachter kan zitten.

Mevrouw M.R.

Psychodynamische therapie